Fransız oyun yazarı Yasmina Reza'nın ödüllü oyunu Vahşet Tanrısı, bireyin ve toplumun içinde barındırdığı hoşgörüsüzlüğü ve şiddet eğilimini, aile kavramını sorgulayarak anlatan bir kara mizah örneği olarak Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi'nde sanatseverler ile buluştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin de izlediği oyuna Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi.
ÖNEMLİ MESAJ
Oyun sonunda sahneye çıkan Ünlüce, Şehir Tiyatroları ile gurur duyduklarını ifade ederek, 'Oyunlardaki performansları kadar oyunlardan alacağımız mesajlar da çok önemli. Hem Böyledir Bizim Sevdamız hem de Vahşet Tanrısı'nın halkımıza çok önemli mesajlar vereceğine inanıyorum. Ben yönetmen koltuğunda Şehir Tiyatroları sanatçımız Mert Kırlak nezdinde bütün oyuncularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum' dedi.
ÖDÜLLÜ OYUN
Tony Ödülleri'nde en iyi tiyatro oyunu ödülüne sahip olan ve Zeynep Avcı'nın dilimize kazandırdığı oyunun dekor tasarımını Aylin Önen, ışık tasarımını Ali Rıza Tekin, müziklerini ise Ali Eyidoğan üstlendi. HM
Editör: TE Bilisim