İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, hastanede tedavi gören Covid-19 hastalarını odalarında bizzat ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
HASTALARA MORAL VERDİ
Test sonuçları pozitif çıkan hastalara yaptığı ziyarette hastalarla görüşerek herhangi bir sorunları olup olmadığını sorarak geçmiş olsun dileklerini iletip şifa diledi. İl Müdürü Bilge, Başhekim Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ve Servis Hekimlerinden hastaların tedavi süreçleriyle ilgili bilgiler aldı. Eskişehir Şehir Hastanesi acil servis ile enfeksiyon kliniğinde incelemeler de bulunan İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, karşılaştığı hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini ileterek (Covid-19) hastalığı hakkında bilgiler aktardı.
HENÜZ ATLATMADIK
İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge; 'Gerek sağlık çalışanlarımızı gerek yatan hastalarımızı ziyaret ederek moral ve motivasyon verdik. Bu anlamda vatandaşlarımıza tekrar çağrıda bulunmak istiyoruz. Salgını atlatmış değiliz. Ülke olarak salgını en kısa sürede atlatacağımıza inanıyoruz, yeter ki belirtilen kurallara uyalım. Biz ne kadar hareketlerimizi kısıtlar, ne kadar az dışarıya çıkarsak, ne kadar yakın temastan uzak durursak o kadar virüsün yayılmasını engellemiş oluruz' dedi. HM
Editör: TE Bilisim