Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan haftalık değerlendirme de bulundu. Gündeminde ise, Tarım Kredi Kooperatiflerindeki 30-35 ürüne yüzde 30 civarında indirim yapılacağı konusu vardı.
ERDOĞAN'A SERT ELEŞTİRİ
Akıllara çeşitli sorular geldiğini belirten Özcan, 'Sayın Cumhurbaşkanı, Tarım Kredi Kooperatiflerindeki 30-35 ürüne yüzde 30 civarında bir indirim yapacaklarından bahsettiler. Burada akıllara çeşitli sorular geliyor. Eğer siz bu indirimi yapabiliyorduysanız neden bugünleri beklediniz? Bu zararı devlet bütçesinden karşılama gibi bir imkanı varsa demek ki yapacağınız yüzde 30 indirimlerden eğer Tarım Kredi Kooperatif'i zarar edecekse yine bu zararı her durumda vergi ödeyen vatandaşından alacaksan zaten böyle bir laf söylemenin gereği yoktur. Bu resmen göz boyamaktan başka bir şey değildir. Yani laf söyledi bal kabağı derler bizde' diye konuştu.
ŞİDDETE KARŞIYIZ
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un canlı yayında gazeteci Latif Şimşek ile yaşadığı olay hakkında konuşan Özcan, 'Görüntüleri hepimiz izledik. O vatandaşın Cemal Enginyurt'un koruması olmadığını tüm aydınlığıyla herkes gördü. Bizde üzüntülerimizi ilettik. Her türlü şiddete karşıyız ama mevzu bahis Latif Şimşek olunca pek de üzülemiyoruz. Çünkü gazetecilik kisvesi altında iktidar partisinin tetikçiliğini yapmak doğru değildir' diye konuştu.
AMACIMIZ YAŞANABİLİR ÜLKE
Konuşmanın ardından 21 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Tepebaşı İlçe Kongresinde adaylığını açıklayan Erdinç Bolcan, 'Yaşanabilir bir ülke amacıyla sayın Gültekin Uysal beyin önderliğinde Demokrat Partinin Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanlığı yönetimine arkadaşlarımla birlikte adaylığımızı açıklamak için buradayız. Amacımız Demokrat Parti heyecanı ve ruhuyla çok çalışarak demokrat partinin Eskişehir'de Tepebaşı'nda bayrağını ve çıtasını yükseltmek olacaktır' dedi. BERİVAN HALİS

Editör: TE Bilisim