COŞKULU KONSER
Hamamyolu Caddesi gün boyu süren etkinliklerden sonra akşam düzenlenen coşkulu törenle açıldı. Binlerce kişinin katıldığı açılışta sevilen sanatçı Kıraç Eskişehirlilere unutulmaz bir konser verdi. Akşam gerçekleşen törene katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Başkan Kurt ile gündüz meydanı gezdi.
HAKKINI TESLİM ETTİLER
Es Es Marşı'yla sahneye çıkan Başkan Kurt, 'Hamamyolu projesi bugün güzel bir proje olduğunu herkese kabul ettirdi. Başladığımız zaman eleştirenler buradaki güzelliğini görünce hakkını teslim etti. Bu proje bir inanç projesidir. Artık Eskişehir Avrupa kenti olmuştur. Avrupalı meydanlara, parklara kavuşması gerekir. Hamamyolu böyle bir projedir' diye konuştu.
BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Daha önce kentimize hizmet eden Belediye Başkanlarına teşekkür eden Kurt, 'Bu proje Köprübaşı ile Odunpazarı'nı birleştiren projedir. Nasıl şu anda bizleri birleştirdiyse gelecekte de şehir ekonomisini canlandıracaktır. Çok eleştirilen köprü bir sanat köprüsü olacak. Eskişehir bir cumhuriyet, demokrasi kentidir. Ve bunu şimdiye kadar her seçimde göstermiştir' dedi.
Editör: TE Bilisim