18 Mart Şehitleri Anma Günü öncesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da kent merkezi ve tüm ilçelerdeki şehit mezarların özenle temizlendi ve çiçeklendirildi.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Yılmaz Büyükerşen’in kendilerine verdiği anlamlı görev çerçevesinde kent merkezinde Vişnelik Hava Şehitliği, Kanlıpınar Şehitliği, Asri Mezarlık, Esentepe Mezarlığı, Odunpazarı Mezarlığı, Zincirlikuyu Mezarlığı başta olmak üzere 12 ilçe ve kırsal mahallelerde bulunan 600’ün üzerinde kahraman şehidimizin mezarlarının bakımını yaparak, çiçeklendirdiler.
Kırsal mahallerde yapılan çalışmaları büyük bir ilgiyle takip şehit yakınları Büyükşehir çalışanlarına yardım ettiler. Şehit yakınları, çocuklarının ve büyüklerinin kabirlerine gereken ilgiyi gösteren Başkan Büyükerşen ve personeline teşekkür ettiler.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir ve Eskişehirspor haber son dakika sonhaber gazete haberi video ve yorumları
Haber Scripti - Haber Yazılımı
Eskişehir gazeteleri içerisinde en iyilerinden olan SonHaber Gazetesi, okurlarına haber ve son dakika olaylarını, Eskişehir ve Eskişehirspor ile ilgili tüm son haberleri anında duyuruyor.