Şehit Piyade Uzman Çavuş Gürsel Demir Deneyimli Kafe'de düzenlenen etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz, Rotary kulüplerinin yetkilileri, seminer veren uzmanlar ve vatandaşlar katıldı.
ÖNLEMLE YENECEĞİZ
Etkinlikte alanında uzman isimler, rahim ağzı kanseri, ana çocuk ve toplum sağlığı, meme kanseri, madde bağımlılığı ile mücadele, aile içi şiddetin önlenmesi, okullarda öfke kontrolü ve şiddetin sonuçları konularında önemli bilgiler verdi. Başkan Ataç, koronavirüs önlemlerinin önemine dikkat çekerek, 'Koronavirüs dolayısıyla yitirdiğimiz her vatandaşımız için canımız acıyor. Virüse karşı hem kendimizi hem de karşımızdakini koruyacağız. Kendinize, çevremize dikkat edelim. Bu salgını hep beraber önlem alarak yeneceğiz. Biz virüsten güçlüyüz, bu salgını da yeneceğiz' dedi.
ÖNEMLİ KONULAR
Etkinlikte konuşmaların ardından seminere geçildi. Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Alev Karabağ Özdemir - rahim ağzı kanseri, ana çocuk ve toplum sağlığı, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Esen Karakaya - meme kanseri, Av. Hüseyin Akçar - madde bağımlılığı ile mücadele, Av. Yusuf Geren ve Av. Mert Yüksel - aile içi şiddetin önlenmesi, İnşaat Yüksek Mühendisi ve Okul Öncesi Öğretmeni Ebru Mihriban Kabakçı - okullarda öfke kontrolü ve şiddetin sonuçları başlıklı sunumlar gerçekleştirdi. HM
Editör: TE Bilisim