Transfer döneminde ekonomik olarak izlenen politikalar takdir toplasa da, kadro Eskişehirspor hedeflerini kovalamaktan uzak bir görüntü sergiledi. Ciddi puan kayıpları yaşandı. Bu durum camiada huzursuzluk yarattı. Skorun, sorunların çözümü için kazandıracağı zaman da bu nedenlerden dolayı uçup gitti.

Bu sorunlar yetmedi. Yönetimde yaşanan kriz takımı etkiledi mi? Şimdi kamuoyunun aklını en çok bu soru meşgul ediyor. Sorunlar çemberinin kırılması için ise Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a ve öğrencilerine ciddi görevler düşüyor. Bu sorunlar çemberinin bir an evvel kırılması camia için büyük önem arz ediyor.

******

3 eksik var

Eskişehirspor'un Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmada Akaminko, Erman ve Aytaç sağlık problemleri nedeniyle görev alamayacak.

***

Yolculuk yarın

Eskişehirspor Bursaspor hazırlıklarını bugün yapacağı taktiksel antrenman ile sürdürecekler. Kırmızı Şimşekler yarın sabah antrenmanı sonrasında ise zorlu doksan dakika için Bursa'ya hareket edecek.

***

Bu maçın şakası yok

Milli arada krizler ile boğuşan Eskişehirspor için Bursaspor maçı büyük önem taşıyor. Bu maçtan alınacak galibiyet Eskişehirspor'un üzerinde dolaşan karabulutları dağılması için oldukça önemli. Bunun farkında olan sağlam öğrencilerine sık sık uyarılarda bulundu. Özellikle golcü futbolcuları yakalanılan fırsatları değerlendirmeleri konusunda uyaran Sağlam defans hattına ise basit hatalardan kaçınmalarını söyledi.

****

Ben de çok istiyorum

Eskişehirspor'un önemli gol ayaklarından Ömer Şişmanoğlu 'bir şansızlıktır gidiyor. Herkes benden doğal olarak gol atmamı bekliyor. Ancak bende çok istiyorum. Bursaspor karşılaşmasında umarım şanssızlığı kırmayı başarırız' dedi.

Editör: TE Bilisim