Olay, 71 Evler Mahallesi Kafkas caddesi üzerinde meydana geldi. İşletmeci Ercan Y.'ye ait olan iş yerinde çıkan yangın, çevreye yayılmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İşletmeci, yangın haberi üzerine iş yerine gittiğinde itfaiyenin yangını söndürmüş olduğunu, kamera kayıtlarından yangının saat 04.00 sıralarında tahmini elektrik kontağından kuruyemişlerin bulunduğu kısımdan çıktığını, maddi zararın 400 bin lira civarında olduğunu beyan etti. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor.

Tarım ilacı soluyunca zehirlendi

Sarıcakaya'da tarım ilacı soluyan bir kadın, hayati tehlike düzeyinde zehirlendi.

Sarıcakaya ilçesi Bilal Habeşi mahallesinde yaşayan Ü.D. (54) isimli bayan, tarım ilacı soluyunca zehirlendi. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi olduğu belirtilen bayanın tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Borç kavgası kanlı bitti

Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde'de iş yeri bulunan Selahattin D. (55) ile 2 şüpheli arasında borç nedeniyle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda zanlılar, silahla Selahattin D'ye ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Bacağından yaralanan Selahattin D, 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis, eşkali belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim