Başkan Ataç'ın makamında gerçekleşen ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün de katıldığı ziyarette Kaboğlu ve Özdemir, Başkan Ataç'ı belediyecilik çalışmaları ve elde ettiği seçim başarısından ötürü tebrik etti. Konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ataç da gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
ESKİŞEHİR ŞANSLI
Ziyarette konuşan CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu, 'Burada bulunmaktan onur duyuyorum. Eskişehir Türkiye'ye örnek bir il ve başkanlarımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu örnek konumunu daha da ilerilere götürmesini temenni ediyorum' dedi. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ise 'Eskişehir'e geldiğimizde değerli Ahmet Ataç Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Kendisinin Eskişehir'e daha yapacak çok güzel hizmetleri olduğunu ve Eskişehirlilerin de bu açıdan şanslı olduğunu düşünüyorum' şeklinde konuştu.
BAŞARACAĞIZ
Başkan Ataç ise 'Milletvekillerimizi ağırlamaktan dolayı onur duyuyorum. Her ikisi de bizler için çok kıymetli. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte ülkemiz geleceği adına çalışmaya devam edecek ve önemli işler başaracağız. Şimdiden haber vermek isterim; Türkiye yavaş yavaş normalleşmeye başlıyor ve bunun neticesinde her şey çok güzel olacak' ifadelerini kullandı. Başkan Ataç konuk milletvekillerine günün anısına Yunus Emre'nin ve Devrim otomobilinin camdan birer figürünü armağan etti. HM
Editör: TE Bilisim