Eskişehir Sanayici İşadamları Derneği (ESİAD) Şube Başkanı Aydın Bandırma ve MARSİFED Başkan Yardımcısı Kamil Emeksiz, 'Dijital Liderler KOBİ'lerle Buluşuyor' paneli hakkında bilgi verdi.
KAPANIŞ TOPLANTISI
ESİAD olarak ulusal bazda yapılacak bir etkinliğe imza attıklarını belirten ESİAD Şube Başkanı Aydın Bandırma, 'En çok tartışılan konulardan bir tanesi dijitalleşme. Artık dijital dünyada yer almayan KOBİ'lerin yaşama şansı yok gibi duruyor. Bu konuyu biz de işlemek istedik. Perşembe günü 13.00'te başlayacak ulusal bazlı programla dijital Anadolu diye bir panelimiz var. TÜRKONFED ile birlikte yapıyoruz. TÜRKONFED genel başkanı ve Türkiye İş Bankası genel müdürünün konuşmacı olarak katılacağı panel KOBİ'lerin yol haritalarını çizmesi için yardımcı olacak. Şu ana kadar 4 şehirde yapıldı, kapanış toplantısı da Eskişehir'de yapılacak' ifadelerini kullandı.
BİLGİ VERİLECEK
MARSİFED Başkan Yardımcısı Kamil Emeksiz ise, 'Dijital Anadolu programıyla Eskişehir'de KOBİ'leri, iş dünyasını, ticaretle uğraşan insanları bilinçlendirmek için program düzenliyoruz. Programın ana çerçevesinde yapay zeka var. Dijital dünyanın nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgiler verilecek. Eskişehir modern ve çağdaş yüzüyle Türkiye'de sesini duyurabilen bir il olmayı başardı. Bizler de geleceğin dünyasını yapay zekayı ithalat ve ihracatınızı evrensel düzeye nasıl çıkartacağınızı anlatmaya çalışacağız' diye konuştu. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim