Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde, 11 Aralık 2013 tarihinde dünyaya gelen Yaprak bebek, ailesinin mutluluğunu ikiye katladı. Hamileliğinin 40'ıncı haftasında Yaprak bebeği dünyaya getiren 38 yaşındaki anne Nehir Uluyol, ikinci çocukları olan bebeğin doğumu için bugünü özel olarak planlamadıklarını ve kendilerine sürpriz olduğunu söyledi. Uluyol, ''Doğumum bugüne denk geldi. Akşam saatlerinde sancılanmıştım. Çok mutluyum, kızım bu tarihte doğduğu için daha da mutlu oldum. Evladımıza kavuştuk. Çok huzurluyum. Bizim için sürpriz oldu'' şeklinde konuştu.

Baba Tolga Uluyol ise, Yaprak bebeğin doğumunun kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Tolga Uluyol, ''Hiç beklemediğimiz bir durumdu, çok güzel oldu. Çok şükür kızım ve eşim sağlıklı. Bundan dolayı çok mutluyuz'' diye konuştu.

Saat 11.50'de dünyaya gözlerini açan Yaprak bebek, 3 kilo 630 gram ve 51 santim olarak doğdu.

Anne Uluyol'a ayrıca hastane yönetimi tarafından, 'Doğum odasında bulunduğu süre içerisinde gösterdiği uyumlu davranışından ve doğum esnasındaki cesaretinden dolayı, bu belgeyi almayı hak etmiştir' yazılı cesaret belgesi verildi.

Öte yandan aynı hastanede bugün 3 sezaryen, 5 normal doğumun gerçekleştiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim