CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşlılarla ve 80.Yıl Halis Toprak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarla bayramlaştı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı.

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer merhum Hacı Süleyman Çakır'ın adını taşıyan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşlılarla 80.Yıl Halis Toprak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda çocuklarla bayramlaştı. Çocuklarla ve yaşlılarla tek tek ilgilenen Çakırözer, yaşlılara da moral verdi. Çocukların oyunlarına ortak olan Çakırözer, yaşlılarla Eskişehir'in geçmişine güzel bir yolculuk yaptı.

Tecrübeli büyüklerden öğrenecek çok şey olduğunu ifade eden Çakırözer, Türkiye'nin geleceği için gecelerini gündüze katarak büyük özveriyle yıllarca hizmet eden yaşlı yurttaşları sadece bayramlarda değil her zaman hatırlamanın önemli bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Daha sonra Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla bir araya gelen Çakırözer, burada çocuklarla oyunlar oynarken renkli görüntüler oluştu. Çakırözer, Sevgi Evleri'nin personeline de çocuklara katkı ve destekleri için teşekkür etti, tüm personel ile ayrı ayrı bayramlaştı. (HM)

Editör: TE Bilisim