Farklı branşlarda

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın çocuklara yönelik ücretsiz düzenlediği 'Yaz Dönemi Spor Çocuk Eğitimleri' büyük ilgi görüyor. Her yıl sporun birçok branşında geleceğin yıldızlarına kendilerini keşfetme imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi tesislerinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kano, cimnastik, tekvando, halk oyunları ve optimist tekne branşlarında 800 sporcuya eğitimler veriliyor.

Haftanın altı günü

23 Haziran tarihinde start alan yaz spor eğitimleri çeşitli branşlarda devam ederken, futbol branşında ise 7-11 yaş arası 180 sporcu haftanın 6 günü yaşlarına göre gruplara bölünerek uzman antrenörler eşliğinde yapılan antrenmanlara katılıyor. Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Spor Sahası'nda yapılan antrenmanları sporcuların velileri de sıkı bir şekilde takip ederek çocuklarının yanlarında oluyorlar.

19 Ağustos'a kadar

Yaz eğitimlerine katılan sporcuların velileri, çocukların eğitimlerle yeteneklerini geliştirdiklerini ve yaz aylarını spor yaparak geçirmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi ile eğitmenlere teşekkür ettiler. 19 Ağustos'a kadar devam edecek olan yaz spor eğitimleri, çocukların tatil dönemini sağlıklı bir şekilde spor yaparak geçirmelerini sağlayacak.

Editör: TE Bilisim