Türkiye'nin gündeminde
Takımın başında ligde 2 beraberlik, 3 mağlubiyet, kupada ise 1 galibiyet alan Teknik Direktör İlhan Var TRT Radyo 1'e bağlanarak açıklamalarda bulundu. Genç futbolculara değinen Var, 'Bilal Ceylan şu an tüm Türkiye'nin gündeminde. 17 yaşında ve çok sayıda takım kendisini takip ediyor ve istiyor. 16 yaşındaki Buğra Çağlıyan var. Genç milli takımlarda forma giyiyor. Buğra cidden çok yetenekli gelecek vadeden bir oyuncu. Onur Arı'yı profesyonel yaptık ve oynatıyoruz. 19 yaşında ve 1,95'lik bir santrafor oyuncusu' diye konuştu.

Yetenekli isimler var
40 yaşındaki teknik adam, 'Altyapımızda ve rezerv kadromuzda çok yetenekli nice isimler var. Biz hem ligde hedef kovalıyoruz hem de Türk futboluna yeni futbolcular kazandırıyoruz. Şu an kadromuzda yer alan en az 7 futbolcu takip ediliyor' ifadelerini kullandı.

Yurtdışından izleniyorlar
'Biz bu oyuncuların hiçbirini sezon sonuna kadar vermeyi düşünmüyoruz' diyen Var, 'Yurt dışından bile takip edilen oyuncularımız var. Sezon sonunda oyuncu satılarak transfer tahtası açılabilir mi, açılabilir. Neden olmasın. Bu oyuncuların talep görmesine vesile olabiliyorsak ne mutlu bize' dedi.

İlk hedef ligde kalmak
Var son olarak, 'Günübirlik projelerle değil, geleceğe dönük projelerle hareket ediyoruz. Oynadıkça daha iyiye giden bir takımız. Her geçen gün daha az hata yapıyoruz. Hata sayılarını en aza indirmeye başladık. Özgüvenli ve etkili bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Rakip kim olursa olsun, kendi futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. İlk hedefimiz Eskişehirspor'u bu sezon ligde tutmak' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim