Annelerinin anısına Gülden Kanatlı Derbil, Aydan Kanatlı ve Firuzhan Kanatlı yenilenme projesini ekipleriyle birlikte titizlikle gerçekleştirdi. Sempre Mediterranean Cuisine yeni konsepti ile Eskişehir'e değer katmaya devam edecek. Kanatlı Ailesinin ikinci ve üçüncü kuşaklarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış kokteyline Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eşi Seyhan Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve eşi Sena Ataç, yerel yönetim ve kamu kuruluşlarının temsilcileri, özel sektör temsilcileri, ETİ Grubu yönetim kurulu ile üst yönetimi katıldı. Eskişehir'deki sanatçılardan oluşan trio eşliğinde konuklara yeni menü örnekleri sunuldu.

GÜLAY KANATLI ANISINA
Ailesi ve şirket adına konuşan Firuzhan Kanatlı, 'Yıllar önce Eskişehir'e ilk İtalyan restoran olarak Sempre'yi kazandırdık. Değerli annemiz, iyi insan Eskişehir aşığı Gülay Kanatlı'nın yıllarca süren azmi ve sevgisiyle siz Eskişehirlilerin, Eskişehir'i ziyaret edenlerin tercihleriyle Sempre vazgeçilmez bir lezzet ve sosyal yaşam merkezi oldu. Bizler de çok değerli annemizin anısına yeni yatırımla Sempre'yi Akdeniz mutfağını kapsayan bir konseptte, yeni ekibi ve menüsüyle sizlere sunuyoruz. Bu anlamlı kokteylimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz' dedi.

ETİ DÜNYA MARKASI
Sempre Mediterranean Cuisine açılışında konuşan Başkan Büyükerşen ise, 'Türkiye'nin en çağdaş ve yaşanılır kenti Eskişehir'den önemli markalar doğmuştur. Bunların başında sadece ülke genelinde değil, dünya genelinde de bir marka olan ETİ var. ETİ Grubu'nun kurucusu Kanatlı ailesidir. Ülke ekonomisine ve istihdamına katkıları çok büyüktür. Kendileriyle ve ETİ ile iftihar ediyoruz. İşte Sempre de yine Kanatlı Ailesinin yıllar önce Eskişehir'e kazandırdığı önemli bir yatırım işletmedir' diye konuştu. AYŞEGÜL HÜMMET
Editör: TE Bilisim