Zorlu Enerji, Eskişehir'de açtığı yeni ofisinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlk olarak Zorlu Enerji'ni yaptığı çalışmaları tanıtan videonun izlendiği toplantıya Zorlu Enerji Grup Müdürü Cihan Tunç Ertunç ve Zorlu Enerji Ticaret Direktörü İnanç Salman katıldı.
1 MİLYARLIK YATIRIM
Zorlu Enerji olarak faaliyette bulundukları Osmangazi bölgesine, dağıtım ve satış operasyonları kapsamında bugüne kadar 1 Milyar TL'den fazla yatırım yapıldığı bilgisini veren Salman, 'Hem müşteri deneyim süreçlerini hem de sistemimizi baştan aşağı yeniliyoruz. Çağrı merkezi, web, online işlemler, e-Devlet gibi interaktif hizmet kanallarını devreye alarak ve ödeme kanallarının sayısını artırarak müşteri iletişim ağlarını genişletmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız teknolojik yatırımlar, abone bilgi yönetim sistem iyileştirme ve geliştirmeleri ile tüketici işlemlerinde zaman kaybını minimuma seviyelere indirdik. Yeni hizmet binamızda fiziksel koşulları müşterilerimiz ile bire bir iletişim olanağı sağlayacak şekilde geliştirdik. Yeni hizmet binamızla birlikte 6 olan banko sayımızı 15'e çıkararak işlem ve bekleme sürelerini daha da azalttık. Eskişehir'de 165 olan ödeme nokta sayısını bugün itibariyle; 16 N Kolay yetkili ödeme merkezi başta olmak üzere, anlaşmalı bankalar, PTT ve diğer ödeme noktaları ile toplamda 415 ödeme noktasına çıkarttık' diye konuştu.
KARBON SALINIMINI AZALTICI
Bir gazetecinin Zorlu Enerji'nin Türkiye'de enerji açığı olup olmadığı ve bu bağlamda Alpu Ovası'na kurulması planlanan kömürlü termik santral ile ilgili düşüncelerini sorması üzerine Salman şu yanıtı verdi: 'Halka açık bir şirketiz. Enerjimizin yüzde 80'inini, hatta o oran daha da artacak. Yüzde 90'lara varan kısmı yenilenir enerji kaynaklarından üretiyoruz. Gelecekte bu oranı daha da artırmaya çalışıyoruz. Zorlu Enerji Grubu olarak güneş, rüzgar, jeotermal, jeokütle, elektrikli araçlar, karbon salınımını azaltıcı bütün teknolojiler bizim odağımızda. Zorlu Enerji Grubu olarak yenilenir enerji konusunda büyük bir iddiamız var. Burada da büyüyeceğiz.' MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim