Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Halil Ünal, bugün yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi son mesajını verdi.

GELECEĞE İPOTEK KOYDU

Daha önce yaptığı açıklamada mevcut başkan Mesut Hoşcan'ın seçime girmesi halinde aday olmayacağını belirten Ünal, dün yaptığı açıklamada bu mesajı yenileyerek Hoşcan'ın, Eskişehirspor'un geleceğine ipotek koyduğunu söyledi.

DİRENDİKÇE BATTI

Ekim ayında yapılan toplantıda, Eskişehirspor'un kurtuluşu için Hoşcan'ın göreve bırakması gerektiğini ve şehrin oluşturacağı bir yönetimin göreve gelmesi gerektiğini hatırlatan Ünal, 'Üç ay önce yaptığım açıklamada yönetim gerekeni yapsaydı, Eskişehirspor bugünlere gelmeyecekti. Kalmak için direndi, direndikçe kendisiyle birlikte camiayı bataklığa soktu.

KENDİNİ ZORUNLU ADAY GÖSTERİYOR

Şimdi de çıkmış yarın yapılacak genel kurulda tekrar 'adayım' diyor. Sorumluluk alacak, taşın altına elini koyacak başka aday olmadığı için kendini zorunlu aday gösteriyor.

ELİMİ DEĞİL GÖVDEMİ SOKMAYA HAZIRIM

Yok böyle bir şey. Ben taşın altına elimi değil, gövdemi sokacak sorumluluğu aldığımı ve aday olduğumu söyledim.

KENDİNİ KANDIRIYOR

Algı'nın en büyüğünü yaparak halen 'aday yok' diyebiliyor. Büyük Eskişehirspor camiasını değil, kendini kandırıyor.

OLUMLU BİR TEK ŞEY YAPMADI

Göreve devam etme ısrarı ve 2.5 yıldır yaptıkları yeter. Bugüne kadar olumlu bir tek icraat yapamadı. Şehir ayağa kalkmış, Eskişehirspor sevdalılarının içi yanıyor. Sokaklar kendisine gösterilen tepkiler ve eylemlerle çalkalanıyor.

KİMSENİN ANANCI KALMADI

Beceriksizliklerini hep bizleri suçlayarak ört pas etmeye çalıştılar. Artık kimsenin bunlara inancı kalmadı. Büyük camiamız gerçekleri gördü.

YETER ARTIK

Eskişehirspor sevdalılarına ve şehre verdiğin zarar yeter. Bugün Eskişehirspor'un ve camianın kurtuluşu için tarihi bir gündür. O makamı işgal ederek geleceğimizi ipotek altına alıyorsun.

SEÇİME GİRME

Çekil kenara ve seçime girme. Zaman seçim savaşının, kavgaların yaşanacağı bir zaman değil.

LİSTEM HAZIR

Benim yönetim kurulu ve takımı ligde bırakacak, büyük hedeflere koşturacak transfer listem hazır.

KURTULUŞ İÇİN SON ÇIKIŞ

Eskişehirspor ve büyük camiamıza verdiğin zarar yeter. Eskişehirspor'un kurtuluşu için son çıkışa geldik. Yolu aç ve çekil kenara. Biz bugünleri ve geleceğimizi kurtarmak için hazırız. Aday olursan tarih seni affetmeyecek' dedi.

Editör: TE Bilisim