Hakan Bayraktar: Bence yeterli değil. En az 5 bin lira olmalı asgari ücret. Ben 2800 lira filan olur diyordum. Ama beklediğimiz gibi olmadı. Bu ekonomik şartlarda geçinmek kolay değil.
Emre Özden: Piyasanın durumuna göre yetersiz. 2500-2600 lira arası olsa daha iyi olurdu. Enflasyon oranlarına göre anca karşılar çünkü. Yine yetersiz ama insanlar biraz nefes alırdı en azından.
Orhan Türkmen: İnanın bu şartlarda yeterli değil 2.750-3.000 lirayı bulmalıydı. İnsanların halini görüyorsunuz. Bizim insanımız o parayla yetinecektir ama kim bilir nasıl. Yeterli değil.
Kader Altuğ: Bence çok düşük. Her şeye zam var. Ben hiç memnun değilim. Çok yetersiz. Bir pazara gidiyorsun 100 lira veriyorsun. Çanta dolmuyor. En az 3 bin lira olmalıydı.
Coşun Yaşar: Çok düşün yaşam koşullarına göre. Biz 2500 lira bekliyorduk. Çok düşük geldi bize. Devletin verdiği karar. Bu şartlar altında asgari ücretle geçinmek bilmiyorum, zor.
Yılmaz Yurt: Az, yetersiz. 2.578 liranın altında olmamalıydı. Biz 2500 ve üstü diye bekliyorduk. Memnun değiliz. Bir aile bu parayla geçinemez. Her şey çok pahalı. Hep zam var. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim