Ziyarette konuşan Vali Tuna, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Bölümü'nde görev yapan Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir'in, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı yılın hekimi olduğunu belirtti. Sağlık alanındaki kurumlarda görev yapan çalışanlar tarafından oy birliğiyle 2014 yılının hekimi seçilen Özdemir'i kutlayan Vali Tuna, 'Hocamızın özellikle inme merkezi denilen halk arasında felç diye bilinen rahatsızlıklarla ilgili ESOGÜ Nöroloji Bölümü İnme Merkezi'nde çok güzel çalışmaları var. Oradaki ekiple beraber ve bu konuda eğitim alan uzman hekimlerin eğitimini vermede çok faydalı çalışmaları olduğu müşahede edilmiş, birçok vakada olumlu sonuçlar da aldıklarını memnuniyetle görüyoruz. Buradan bu vesileyle kendisine çok teşekkür ediyoruz' dedi.
Vali Tuna, hekimliğin çok büyük fedakarlıklar gerektirdiğini belirterek, kendilerini bu işe adayan hekimlerin hayat boyu insanların sağlığı için uğraştıklarını kaydetti.
Vali Tuna, daha sonra yılın hekimi seçilen Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir'e ödülünü verdi. Ödülünü alan Özdemir, 'Bu ödülü çalışmalarımda bana destek veren bütün arkadaşlarım adına kabul ediyorum' dedi.

Editör: TE Bilisim