MEŞALELERLE UĞURLADILAR

Eskişehirspor'u zor günlerinde dahil yalnız bırakmayan ve 'Diren Eskişehirspor' adı altında sonuna kadar destekleme kararı alan Kırmızı Siyahlı taraftarlar dün takımı muhteşem bir şekilde Konya'ya uğurladılar. Yüksek Hızlı Trenle akşam saatlerinde Konya'ya giden Kırmızı Siyahlı ekibi yaklaşık 300 taraftar Eskişehir Garı'ndan meşalelerle ve tezahüratlarla uğurladılar.

EN İYİ TARAFTAR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise konuyla ilgili olarak 'Eskişehirspor taraftarlarını anlatmaya gerek bile yok. Türkiye'de en iyi taraftara sahip 3 şehirden bir tanesi. Bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Konyaspor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılarak Eskişehirspor için yeni bir başlangıç yaparız' dedi.

SİNERJİYİ HİSSETTİK

Eskişehirspor'un tecrübeli kaptanı Sezgin Coşkun ise 'Uzun zamandan beri şehirde ve taraftarlarımızdan böyle bir sinerji görmemiştik. Böylesine güzel bir sinerji altında bizlerde kendimizi daha çok motive ediyoruz. Ligde zor günler geçirdiğimizin farkındayız. Herkes gibi bizlerde üzülüyoruz. Ligin ilk yarısına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak bu durumdan kurtulmak istiyoruz. Konya'dan da iyi sonuç alarak bunun başlangıcını yapacağız' dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ

Eskişehirspor Teknik As Başkanı Mehmet Arı ise 'Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere ayrı bir güç ve motive kattılar. Şuan zor durumda olduğumuzun farkındayız. Kurtuluş savaşının başlangıcı olarak gördüğümüz Konyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak kendimize yeni bir başlangıç yapacağız' dedi.

Editör: TE Bilisim