1 Şubat'ta sona erecek transfer dönemine kadar bu dosyalardan imza almayı planlayan ve önünde sadece 23 gün kalan yönetim, iki hafta içinde imzaları toplayarak camiaya mutlu haberi vermek istiyor.

Dosyalar çözülmeyi bekliyor
Ülkemizde 5 Ocak tarihi itibariyle başlayan ara transfer döneminde, gözler Eskişehirspor yönetime çevrilmiş durumda. Transfer tahtasının açılması için yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirten yönetimin önünde, 78 futbolcu ve teknik adam dosyasının yanı sıra, acil çözülmeyi bekleyen 9 FIFA dosyası var. 1 Şubat'ta sona erecek transfer dönemine kadar bu dosyalardan imza almayı planlayan ve önünde sadece 23 gün kaldı.

Sessiz ve derinden
Siyah-Kırmızılı kulübün eski avukatlarından da bu konuda destek alan yönetim, tüm bu çalışmaları sessizlik içinde yürütüyor. Eskişehirspor camiası ise yaşanan gelişmeleri ve yönetimin vereceği haberleri merakla bekliyor. Umutlanan camia mutlu haberi bekliyor.

Sıcak bakıyorlar
Edinilen bilgilere göre bu dosyalar ile yapılan görüşmelerde birçok futbolcu ve teknik adam imza vermeye sıcak bakıyor. Bazı isimlerin ise sorun çıkartabileceği, en önemlisi ise transfer yasağı, puan silme ve küme düşürme talepli FIFA dosyaların ise büyük sorun oluşturduğu öğrenildi. Sorunlu dosyalar için paraya ihtiyaç duyan Eskişehirspor yönetimi ise, önemli bir gelir beklediği iki proje hakkında ise henüz bir açıklama yapmadı.
Editör: TE Bilisim