YILDIRIM'A EMANET

Geçen sezon tecrübeli ve başarılı antrenör Kaya Bilge nezaretinde tüm olumsuzluklara rağmen Süper Amatör Kümede başarılı bir sezonu geride bırakan ve ligde kalmayı başaran Yunusemrespor'da, Antrenör Kaya Bilge bu sezon A Takım antrenörlüğünü genç çalıştırıcı Gökhan Yıldırım'a emanet etti. Mazisi başarılarla dolu genç antrenör Gökhan Yıldırım kurucusu olduğu Yunusemrespor'a yeniden gelmenin mutluluğunu yaşadı.

ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

Antrenör Gökhan Yıldırım Yunusemrespor'u 2.Amatörde, Kaymazspor, Otosan ve Mihalgazi ekiplerinde şampiyon yapmayı başarmıştı. Genç çalıştırıcının yeni hedefi ise Süper Amatör Kümede yeniden Yunusemrespor'un başında şampiyonluk yaşamak.

TAKIMDA KALDILAR

Geçen sezon Yunusemrespor forması altında başarılı bir sezon geçiren ve bu sezon takımın kaptanlığını yapacak olan Salih Güney ile kaleci Göksel Demiral iç transferde yeniden Yunusemrespor ile anlaşma sağladı. Geçen sezon takımın ligde kalmasında büyük bir rol oynayan kaptan Salih Güney bu sezonda takıma büyük katkı sağlayacak.

7 YENİ TRANSFER

Bu sezon lige iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan Yunusemrespor dış transferde 7 futbolcu ile anlaşma sağladı. Kırka Boraks'ta forma giyen stoper Egemen Afacan, Anadolu Üniversitesi'nde bu sezon gol makinası olan Erkan Özlevbaş, Mihalgazi'de forma giyen stoper Kemal Savaş, orta saha oyuncusu Celil Çınar, forvet Hakan Dönmez, Birlikspor'dan sol kanat oyuncusu Fırat Olçay ve geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde Sağlıkspor forması giyen genç golcü Arda Dinçer'i renklerine bağladı. (S.S.)

Editör: TE Bilisim