Yunusemre Halk Çarşısı, ramazan ayı sebebiyle müşterilerine iftardan sonra da hizmet verecek. Bugünden itibaren Yunusemre Halk Çarşısı bayramın birinci gününe kadar gece 00:00'a kadar açık olacak.
Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyen vatandaşların tercihi olan Yunusemre Halk Çarşısı, ramazan bayramının birinci gününe kadar kapılarını gece 00:00'da kapatacak. Ayakkabıdan, elbiseye, iç giyimden çocuk giyimine kadar her türlü ihtiyacın karşılanabileceği çarşıda, esnaf, iftardan sonra da müşterilerini bekliyor.
FİYATLAR UYGUN
Çarşı içerisinde giyim dükkanında çalışan Aleyna Demirelli, bayramın hareketliliğinin yavaş yavaş başladığını söyledi. Demirelli, 'Şuan bayram yaklaştığı için herkes bayramlıklarını alıyor, çocukları için alışveriş yapıyor. Satışlar biraz hareketlendi. İftardan sonda da açık olacağı için şimdi daha iyi olur. Sabah 8:30 gibi dükkanlar açılıyor, bayrama kadar gece 00:00'a kadar açık. Fiyatlarımız da uygun. Bizde penye tunikler 45 - 50 lira, elbiseler 110 lira, takımlar 135 lira. Gelişine göre bakıp, karar veriyoruz' dedi.
HEM BİZ HEM MÜŞTERİ KAZANACAK
'Hem biz hem müşteri kazanacak' diyen İrem Ormanoğlu, 'Şuan satışlarımız iyi. Bayram dolayısıyla hızlandı biraz. Alışveriş yapan kişi sayısı arttı. Önümüzdeki hafta daha da hareketlenir. Şimdi gece 00:00'a kadar açık olacak çarşı. Bu bizim için de iyi olacak, müşteri için de. Hem onlar hem biz kazanacağız' diye konuştu. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim