TAHAMMÜL KALMADI

Spor Toto Süper Ligin 10.haftasında Eskişehirspor bugün deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Ligde puansa hasret olan Kırmızı Siyahlılar, İstanbul deplasmanında yeniden doğmak istiyor. Galatasaray karşısında iyi oyunla birlikte puan veya puanlar almak isteyen Şimşekler pusuya yattı. Ligde yaşanan olumsuz sonuçların ardından puan kaybına tahammülü bulunmayan Eskişehirspor için artık kazanma zamanı geldi.

SİZE GÜVENİYORUM

Eskişehirspor bugün deplasmanda oynayacağı zorlu maç öncesinde dün İstanbul'a gitti. Takımı Başkan Mesut Hoşcan uğurlarken, futbolcularına inandığını söyledi. Takım otobüsüne girerek konuşma yapan Başkan Hoşcan 'Herşeyi bir kenara bırakın. Bu takımı ben kurdum. Sizlere olan güvenim tam. Sahaya çıkın, yüreğinizi ortaya koyun ve bu maçı kazanın' dedi.

Es Es'te 3 eksik

Kırmızı Siyahlılarda bugün oynanacak zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde 3 futbolcu sakatlıklarından dolayı İstanbul'a götürülmedi. Sakatlığı nükseden kaleci Ali Şaşal Vural, sakatlığı devam eden Birol Parlak ve hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda ayağına darbe alan Lawal Galatasaray maçı kadrosunda yer alamadı.

Editör: TE Bilisim