Tepebaşı Belediyesi Belde Evi kursiyeri kadınlar, Altınsaray Davet Salonu'nda düzenlenen yılbaşı etkinliğinde buluştu. Yaklaşık 2 bin kadının bir araya geldiği etkinliğe, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ve Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı.
ALKIŞLI DESTEK
Salona alkışlar eşliğinde giriş yapan Başkan Ataç, 'Sizin yüzünüz güldü mü evinizin de yüzü gülüyor. Ama en başta benim yüzüm gülüyor. Bu beraberliklerimiz sık sık oluyor, dileğim bundan sonra da olsun. Ben seçimi Tepebaşı'nın güzel kadınları sayesinde kazanıyorum. Bunu her yerde diyorum. Bu gerçek' dedi. 2020 yılı temennilerinden de bahseden Başkan Ataç, 'Diliyorum önümüzdeki 2020 yılı ve sonraki yıllar 2019'dan daha iyi geçsin. 2020 yılında; işsizliğin, ekonomik krizin ve bunun gibi adaletsizliğin giderilmesi en büyük dileğimdir' ifadelerini kullandı.
TEPEBAŞI ÇOK GÜZEL
CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ise, 'Tepebaşı Belediye Başkanımızla ve sizlerle Tepebaşı o kadar güzel ki kelimelerle ifade edemem. Kısaca Tepebaşı'nda hayat var diyoruz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, 2019 yılında her ne kötü günler yaşadıysak geride kalsın diyoruz. Umutsuzluğa yer yok' diye konuştu. Etkinlik, Eskişehir'in sevilen ses sanatçısı Mehmet Özel ve Armağan Çakır konserleri ve Tepebaşı Belediyesi'nin halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. HM
Editör: TE Bilisim