Mavi Ada düğün salonunda düzenlenen geceye, başta Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, Daire müdürleri, üç belediyenin zabıta müdürleri, teşkilatta çalışan personel ve aileleri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, '188 yıl, dile kolay. Cumhuriyetten de eski bir kuruluş. Çok önemli, meşakkatli bir iş, bir taraftan da keyifli bir iş yapıyorsunuz. Eskişehir'de üç belediye bazı konularda ortak çalışıyor. Sizler belediyelerin tek üniformalı personelisiniz. Sizin vatandaşlarla ilişkileriniz son derece önemli. Siz belediyelerin vitrinisiniz. Biz cezacı belediyeciliği sevmiyoruz' dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, 'Tüm zabıta arkadaşlarımızı kutluyorum. Aileleriyle birlikte mutlu bir ömür diliyorum. Eskişehir'de üç belediyenin gerçekleştirdiği önemli etkinliklerden bir tanesi zannediyorum. Merkezde üç belediyeyi kazanmanın da bir yansıması olarak değerlendirmek lazım' şeklinde konuştu.

Geceye katılan Belediye Başkanları, zabıta teşkilatında görev yapan personel ve eşleri ile birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde pasta kestiler.

Eskişehir'de üç belediyede göreve yapan zabıta personeli, eşleriyle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.(HM)

Editör: TE Bilisim