Odunpazarı'nda kutlamaların adresi Cumhuriyet Parkı oldu. Zafer Bayramı kutlamalarına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor'un efsanevi amigosu Amigo Orhan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Su ve ışık gösterilerinin yapıldığı, hep bir ağızdan marşların söylendiği kutlamalara büyük bir coşku hakimdi.

ENGELLENEMEZ

Sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan kutlama etkinliğinde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 30 Ağustos'ta kazanılan zaferin modern, çağdaş cumhuriyete giden yolun en son savaşı olduğunu söyledi. Başkan Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını engellemeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini kaydetti.

DAİMA HAZIRIZ

30 Ağustos'u her yerde kutlayacaklarını ifade eden Başkan Kurt, 'Mustafa Kemal Atatürk'e layık olmaya çalışıyoruz. Biz her bayramda yine burada olacağız. Mesafeye, maskeye ve hijyen koşullarına dikkat ederek, önce kendimizi sağlıklı bir biçimde yaşatmaya çalışacağız. Sonra Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet, muhafaza ve müdafaa etme yolunda canımızı da, kanımızı da ve malımızı da vermeye hazır olacağız' diye konuştu. HM

Editör: TE Bilisim