ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ
Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan imza töreninde yaptığı konuşmasında Eskişehirspor için yeni bir başlangıcın imzasının atıldığını belirterek; 'Başta taraftarımız olmak üzere tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Zor günler yaşıyoruz ancak Eskişehirspor camiası taraftarı, kongre üyesi, basını, şehir halkı ve yöneticileriyle bu işin altından kalkabilecek bir camiadır.

BİRLİK VE BEABERLİK İÇİNDE AŞACAĞIZ
Yöneticilerimizle, teknik ekibimizle ve futbolcularımızla biz bugünleri aşacağız. Elbette konuşulacak çok şey var, ortada yaşanılan bazı durumlar da var. O konuda gönlümüz kırgın fakat ancak bugün bunları konuşma günü değil. Hep birlikte, birlik ve beraberlikle, sizlerin de desteğiyle Eskişehirspor hak ettiği yerlere mutlaka gelecek' dedi.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Hoşcan, sezon başından bu yana olan iki hoca değişikliğinin ardından ciddi bir şekilde karar vermeleri gerektiğinin bilincinde olduklarının altını çizerek; 'Bu nedenle Türkiye'nin bu konudaki deneyimli hocasıyla Eskişehirspor'un yeni çalışma dönemi başlıyor. Uzun görüşmelerden sonra Türkiye'nin deneyimli, futbolu iyi bilen ve takımını ateşleyen hocamız ve ekibiyle bugün sözleşmemizi imzalıyoruz' ifadelerini kullandı.

KURTULUŞ
SAVAŞI BAŞLADI

Diğer taraftan imza töreni sonrası Aybaba'ya başarılar dileyen Başkan Hoşcan, 'Hayırlı uğurlu olsun. Bu şehir, bu camia, bu işin altından kalkacak. Bugünden sonra Eskişehirspor için Kurtuluş Savaşı mücadelesi başlamıştır. Birlik ve beraberlik içinde bugünleri geçelim. Tabiî ki çok konuşulanlar var. Sırası bugünler değil. Bunları başaracak olan bizleriz. Sizlere Eskişehirspor medyasına teşekkür ediyorum' dedi.

Editör: TE Bilisim