EBTO, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Vilayet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Törene İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu da katıldı. Programda konuşan EBTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Aladağ, bugünün bayram olmaktan uzak olduğunu söyledi.
ÖN CEPHEDEYİZ
Deprem, çığ ve koronavirüs salgınının birbirini takip ettiği felaketler zamanında hep en ön cephede sağlık çalışanlarının olduğunu vurgulayan Aladağ, 'Herkesin 14 gün izinli sayıldığı zamanlarda hekimlerimiz bırakın dinlenmeyi iş yükü artmış ve salgının ülkemize yayılmaması için canla başla çalışmaya gece gündüz hafta sonu demeden devam ediyor' dedi.
BAŞIMIZ DİK
Bu insanların saygıyı hak ettiğinin altını çizen Aladağ, 'Bu insanlar zor zamanların kahramanı. Bu insanlar eğer salgın olmasaydı 'Sağlıkta Şiddete Hayır' demek için miting yapacaklardı. Öfkemizi şimdilik içimize gömmüş olabiliriz ama gün geldiğinde tüm vicdanların haklılığımızı sessizce onadığı o gün başımız dik yine kalkacağız ayağa. Ve o gün çok uzak değil' ifadelerini kullandı. Konuşma sonrası Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. HM
Editör: TE Bilisim