Zorluk seviyesi artıyor
Haftalar ilerledikçe zorluk seviyesi yükselen 1. Lig'de 10'uncu hafta perdesi bu akşam oynanacak iki maç ile açılacak. Ligde 11 puanı bulunan Afjet Afyonspor, 15 puanlı Gazişehir Gaziantep FK'yı konuk edecek. Diğer maçta ise 12 puanlı Altay, 16 puanlı Denizlispor'u ağırlayacak. Her iki maç da 19.00'da başlayacak. Afyon ve Denizli ekipleri kazanıp Play-Off potası için iddiasını sürdürmek istiyor.

Zirvede kritik maç
Spor Toto 1. Lig'de 2018-19 sezonuna hiç kuşkusuz Gençlerbirliği ve Boluspor damga vurdu. Süper Lig'den geçen sezon düşen Başkent ekibi 9 maçta 25 puan topladı. Uzun süredir lider olan Gençlerbirliği'ni yine kendisi gibi namağlup olan Boluspor takip ediyor. Bolu ekibinin ise 23 puanı bulunuyor. Yarın akşam saat 19.30'da Boluspor, Gençlerbirliğini konuk edecek. Bu maçın nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Aman makas açılmasın
Eskişehirspor adına 10'uncu hafta maçı büyük önem arz ediyor. Yaşanılan sorunlar nedeniyle lige genç ve deneyimsiz bir kadro ile başlayan Siyah-Kırmızılılar 5 puanla 17'nci sırada yer alıyor. Kırmızı Şimşekler Pazar akşamı 16.00'da 10 puanlı İstanbulspor'u konuk edecek. Bu maçta en kötü beraberliği hedefleyen takım, kazanıp aradaki makasın açılmamasını istiyor. Olumsuz bir sonuç ise farkı epey açar.
Editör: TE Bilisim