13 saat önce Eskişehir

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ NEBİ HATİPOĞLU, ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ODUNPAZARI BELEDİYESİ VE TEPEBAŞI BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ESKİŞEHİRSPOR İSTİŞARE TOPLANTISI’NIN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “ESKİŞEHİRSPOR’UN MUHAKKAK ŞİRKETLEŞMESİ VE KURUMSALLAŞMASI LAZIM. ESKİŞEHİR F.K. FİKRİ CİDDİYE ALINACAK ŞEYLER DEĞİLDİR” DEDİ.

14 saat önce Eskişehirspor

Siyah Kırmızılı takımın genç futbolcusu Ferit Özler gözünü Geredespor maçına çevirdi.

15 saat önce Eskişehirspor

Eskişehirspor'un geleceğinin tartışıldığı kritik toplantı 3 saat sürdü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yeni Eskişehirspor kurulması tartışmaları konusunda, ""FK konusu konuşuldu ama genel olarak kabul görmedi. Rahat olun, öyle bir şey gündemde yok" dedi.

15 saat önce Eskişehir

Artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya kullanımı 7’den 70’e herkesim insan tarafından kullanılıyor. Hayatımızda sosyal medya olmasaydı ne olurdu? Eskişehirlilere sorduk işte yanıtlar…

16 saat önce Eskişehir

Kentin en kalabalık bölgelerinden olan Tepebaşı ilçesinde çöp toplama çalışmaları günün 24 saati devam ediyor.

16 saat önce Eskişehir

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU (TÜSF) TARAFINDAN DÜZENLENEN KARATE MÜSABAKALARI VE BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ELDE EDİLEN BAŞARILAR İLE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SPORCULARI TOPLAMDA 7 MADALYA VE 1 KUPA KAZANDI.

16 saat önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’un kurtuluş reçetesinin konuşulacağı toplantı öncesi ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, ES TV’ye gündeme dair açıklamalarda bulundu. Demirdaş, “Burada Eskişehirspor’un geleceği söz konusu umarım amacına ulaşır” dedi.

16 saat önce Afyonkarahisar

AFYONKARAHİSAR’DA SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ‘ÇOCUKLARIN KULLANILDIĞI MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİ ÜLKEYE SOKAN DEPOLAYARAK, YAYIP, ÇOĞALTAN’ ŞAHIS POLİS TARAFINDAN DÜZENLENEN OPERASYON İLE YAKALANDI.

16 saat önce Eskişehir

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Eskişehirliler park ve bahçelere akın etmeye başladı. Fakat şehrin bazı parklarında yaşanan aydınlatma sorunu, vatandaşların keyfini kaçırıyor.

17 saat önce Kültür & Sanat

15 yıldır Hamamyolu’nda sokak müzisyenliği yapan herkesi kendine hayran bırakan Ali Rıza Işık, “Bu hayata bir daha gelsem yine sokak sanatçısı olurdum” diyor.