İster sıradan bir tablet kullanıcısı ister iş için güvenilir bir cihaza ihtiyaç duyan bir profesyonel olun, aşağıda listelenen tabletler 2024 yılında satın alabileceğiniz en iyiler arasındadır. Bazıları daha yüksek fiyatlı olsa da, en üst düzey özellikleri ve performansı sunarak onları değerli bir yatırım haline getiriyor.

Mars'ta neler oluyor? Yaşam belirtisi... Mars'ta neler oluyor? Yaşam belirtisi...

2024'ün En İyi Tabletleri


1. Apple iPad Pro 11 : Apple'ın amiral gemisi tableti iPad Pro, yıllardır piyasadaki en popüler tabletlerden biri olmuştur. Pro 11 modelinin etkileyici işlem gücüne, 5G bağlantısına ve muhtemelen güncellenmiş kamera özelliklerine sahip olması ve böylece en iyi performans gösteren tablet olarak konumunu sağlamlaştırması bekleniyor. Tabletin ülkemizdeki fiyatı ise 35 bin TL'den başlıyor.

2. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Samsung'un bu tableti iPad Pro'ya büyük bir rakiptir ve oyun oynamak veya video izlemek için mükemmel olan 120Hz yenileme hızına sahip daha büyük bir 12,4 inç ekran sunar. Tablet, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 5G bağlantısı gibi en üst düzey özelliklere sahiptir ve paranızın karşılığını fazlasıyla veren bir S Pen ile birlikte gelir. Tabletin 1TB depolama ve 16GB RAM sunan modeli, ülkemizde 39 bin TL'ye satılıyor.

3. Microsoft Surface Pro X: Microsoft'un amiral gemisi tableti Surface Pro X'in LTE/5G uyumluluğunun yanı sıra gelişmiş işlem gücü sunması bekleniyor. Tabletin kendisi şık ve çok yönlüdür ve yüz tanıma, çıkarılabilir klavye ve bir kalem gibi özelliklerle hem kişisel hem de profesyonel kullanım için mükemmeldir.

4. Lenovo Yoga Tab 13: Lenovo kısa bir süre önce özellikle multimedya tüketimine öncelik verenler için tasarlanan Yoga Tab 13'ü piyasaya sürdü. Tablet, 13 inçlik devasa 2K ekran, 8 GB RAM, Snapdragon 870 yonga seti ve 12,5 saate kadar dayanabilen pil ile birlikte geliyor ve bu da onu video izlemek veya oyun oynamak için ideal bir seçenek haline getiriyor.

5. Amazon Fire HD 10: Bütçeniz kısıtlıysa, Amazon Fire HD 10 yukarıda bahsedilen üst düzey tabletlerin yarı fiyatından daha düşük bir fiyatla paranızın karşılığını fazlasıyla verir. 10.1 inç Full HD ekran, 3GB RAM ve 2GHz sekiz çekirdekli işlemciye sahip bu tablet, internette gezinmek, müzik dinlemek veya TV şovları izlemek gibi gündelik kullanım için mükemmeldir.

Editör: Sonhaber Gazetesi