CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününe katılmak için Eskişehir'e geldi. Söyleşiye CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Rabia Akman, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve vatandaşlar katıldı.

BENİM MİLADIM
Adalet Yürüyüşü'nü düzenleyenlere ve destekleyenlere teşekkür eden Berberoğlu, 'Ben Adalet Yürüyüşü'nü düzenleyenlere minnettarım. Adımı lekelemek istediler ve siz Adalet Yürüyüşü ile o lekeyi sildiniz. İsmimin kirlenmesini önlediniz. Yürüyüş başladıktan sonra benim için bir milat oldu ve o saatten sonra daha dirençli, moralli durdum içerde. Aynı desteği şimdi Eren Erdem için de göstermelisiniz' diye konuştu. CHP'nin iç tartışmalardan vazgeçmesi gerektiğini anlatan Berberoğlu, 'En azından yerel seçimlere kadar iç tartışmalar bir kenara bırakılmalı. Eleştiride bulunacağız ama bu defa havuz medyaya malzeme veriyoruz' şeklinde konuştu. Söyleşinin ardından Ahmet Ataç, Berberoğlu'na adalet plaketi verdi. Sonrasında ise Enis Berberoğlu, kitaplarını imzaladı.

BU SEFER OLACAK
CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu panelden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Ziyarete CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Rabia Akman ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. Enis Berberoğlu'nun tarihe parlak bir sayfa olarak geçtiğini söyleyen Büyükerşen, 'Çok sevinçliyim. İnşallah bu son olur. Bu dönem, seni özgürlüklerinden mahrum eden, üzen bir dönem de olsa, basın tarihine parlak bir sayfa olarak geçti. Tarihi bir olayın kahramanı olarak geçtin' diye konuştu. İstanbul'un Büyükerşen gibi bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu ifade eden Berberoğlu, 'Çok iyi bir İstanbullu olmama, bir İstanbul aşığı olmama rağmen söylüyorum. Bir gün inşallah İstanbul'un kaderinde sizin gibi bir başkanımız olur, bizi de sizin gibi yönetirler. Umarım bu sefer olur, hatta eminim bu sefer olacak' ifadelerini kullandı. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim