Son maça kadar

Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında ilk kez basın karşısına çıkan Michael Skibbe, Bursa maçı öncesinde temkinli konuştu. Süper Lig'de her maçın zorlu geçeceğini belirten tecrübeli teknik adam, ' Süper Lig'de her maç çok zordur. Bu hafta Çaykur Rize maçında bunu hissettik. Şunun da farkına vardık, düşme hattından kurtulmak en son maça kadar devam edecek. Bunu görmüş olduk' dedi.

Reaksiyon bekliyorum

Bursaspor ile oynayacakları karşılaşmayı derbi olarak niteleyen Skibbe, 'Ben takımımdan bu derbide bir reaksiyon görmek istiyorum. Beşiktaş'taki maçın aynısını görmek istiyorum. Bizde ne yazık ki sakatlıklardan kurtulamıyoruz. Her seferinde bir rotasyona gitmemiz gerekiyor. Düşme hattındaki bir takım için bu çok zor bir durum. Ama tabii ki elimizden gelenin her şeyini yapacağız' dedi.

Daha ofansif olacağız

Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada sahaya daha ofansif bir yapıda çıkacaklarını belirten Skibbe, 'Bursaspor'a karşı daha ofansif bir şekilde oynamaya çalışacağız. Rize karşısında olduğu gibi defansif anlamda değil, daha iyi bir şekilde arkada durmak istiyoruz. Maçı 16 dakikada kaybetmek hem takım hem hoca için çok kötü bir durumdu. Hem 2-0 geri de kalıyorsunuz birde kırmızı kart görüp eksik kalıyorsunuz. Bu maçta büyük hayal kırıklığı yaşamıştık' dedi. (SS)

Editör: TE Bilisim