700 kadının katıldığı toplantı bu kez Yeşiltepe Mahallesi sakinleri için düzenlendi. Altınsaray Davet Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Meryem Kuşaçıkgöz, 'Sayın Başkanımız Ahmet Ataç sayesinde yine bir aradayız, çok mutluyum. Ahmet Başkanımızı dört yıldır tanıyorum ve bugün diyorum ki iyi ki tanımışım, iyi ki var, iyi ki başkanımız' diye konuştu.

28 BELDE EVİ
Tepebaşı Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Ataç, Belde Evleri konusunda bilgiler verdi. Belde Evleri'nin kadınlar tarafından çok sevildiğini vurgulayan Başkan Ataç, 'Bu merkezlerimizden çocuklarımız ve erkeklerimiz de faydalanıyor ama asıl hedefinde siz kadınlara ulaşmak var. Her kadınımızın rahatlıkla ulaşabilmesi için sayılarını artırmaya devam ediyoruz. Bugün tam 28 tane Belde Evimiz oldu. Eskişehirli kadınların kendisini geliştirdiğini, bir şeyler ürettiğini görmek çok büyük bir gurur' diye konuştu.

GURUR DUYUYORUM
Hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Ataç, 'Şirintepe'de bulunan Çocuk Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, bir diş hekimi olarak çok istediğim bir projeydi. Bizim neslimiz ağız ve diş sağlığı konusunda çok çekti ama çocuklarımız çekmesin istedim. 4 senede 46 bin çocuğumuz bu merkezimizden yararlandı, kimse de 1 lira para ödemedi. İşte, sosyal belediyecilik böyle olur. Bir belediye başkanı asfalt ile övünemez, yaptığı yeşil alan ile övünemez. Bunlar çünkü zaten yapmakla mecbur olduğumuz şeyler. Ben Tepebaşı'nda belediye başkanlığı yapmaktan büyük gurur duyuyorum' ifadelerini kullandı. Kadınlardan yoğun alkış alan konuşmasının ardından Başkan Ataç, katılımcılardan gelen soru ve talepleri de dinledi. HM
Editör: TE Bilisim