Yönetim taraftarı kırmadı

Siyah-Kırmızılı ekipten yazılı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 'Yönetim Kurulumuz taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine bilet fiyatlarında yeni bir düzenleme yapmıştır. Sezon başında 25 TL olarak açıklanan sezon için bilet fiyatı 15 TL'ye inmiştir. Anadolu Efes, Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank ve Beşiktaş Sompo Japan maçları da artık 50 TL değil 30 TL'dir. Yeni bilet tarifelerinden öğrencilerimiz yine %50 indirimle faydalanabilecektir. 10 yaşından küçük ve engelli taraftarlarımız iç saha maçlarımızı ücretsiz izleyebileceklerdir.'

Kombine satışları durduruldu

Eskişehir Basket Yönetim Kurulu bilet fiyatlarında yapılan değişiklikler sonrası kombine satışlarını durdurdu. Kulüp, Biletix'in mağduriyetlerini gidermek adına kombine sahibi taraftarlarla iletişime geçeceğini belirtti.

Trabzonspor maçı sürprizi

Ayrıca '3'lü Maç Paketi' kampanyasına ilgi gösterip bu bileti alan taraftara da bir maç sürprizi yapıldı. 3'lü Maç Paketi alan taraftarlar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında Eskişehir'de oynanacak Trabzonspor maçı için ücretsiz davetiye verilecek.

Efes maçı biletleri satışta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında 23 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak Eskişehir Basket-Anadolu Efes maçının biletleri 14 Ekim Cumartesi günü Biletix'ten satışa çıktı. Biletler 30 TL.
Editör: TE Bilisim