Alışkanlık Konya maçıyla başladı


Sezonun ilk karşılaşmasında Torku Konyaspor'u konuk eden Eskişehirspor karşılaşmanın 14. dakikasında Torje'nin attığı golle 1-0 yenik duruma düşerken, bu gole 66. Dakikada Hürriyet ve 76. Dakikada Erkan'ın attığı penaltı golleriyle karşılık vererek hanesine bu sezonki tek 3 puanını yazdırdı.

Beşiktaş maçında tablo aynı

Eskişehirspor'un bu sezon en iyi oyunlarından birini sergilediği Beşiktaş karşısında da yine senaryo aynıydı. 21. Dakikada Olcay'ın attığı golle rakibi karşısında 1-0 mağlup duruma düşen Eskişehirspor, 72. Dakikada genç stoper Berkay ile durumu eşitleyerek 1 puan almayı başardı.

Can çıkar huy çıkmaz

Son olarak Bursaspor karşısında bu alışkanlığı bir kez daha gözler önüne serilen Eskişehirspor 80 dakika boyunca rakibine esir bir futbol sergilerken 32 ve 53. Dakikalarda Bakambu'nun attığı gollerle yenik duruma düştü. Bu gollere 80 'de Hürriyet ve 85'te Mori ile cevap vererek haftayı 1 puan ile kapattı.

Baskılı oyun yetmiyor

Eskişehirspor'un bu görüntüsü altında hiç şüphesiz golcü futbolcuların formsuzluğu ve geçen sene sergiledikleri performans ile Eskişehirspor için ne kadar önemli olduklarını kanıtlayan Diego ve Akaminko'nun yokluğu yer alıyor.

Editör: TE Bilisim