Özeçoğlu umutlu
İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, Sergen Yalçın ile başarı yakalayacaklarını söyledi. Özeçoğlu, 'Bildiğiniz gibi 13 Temmuz'da göreve geldik. 1 gün sonra transfer cezası geldi. Oyuncularımızla anlaşmak ilk hedefimizdi. Başardık. Sergen Yalçın hocamız da ateşten gömleği giymeyi kabul etti. Teklifimizi kabul eden Sergen hocamıza hoş geldin diyoruz. Başarı yakalayacağımıza inanıyoruz' diye konuştu.

'Taraftara büyük ihtiyaç olacak'
Teknik Direktör Sergen Yalçın, sözlerine Başkan Özeçoğlu'na teşekkür ederek başladı. Yalçın: 'Eskişehirspor yeniden yapılanma sürecine girdi. Yeni bir yönetim ve yeni bir hoca… Benim düşüncem yeni dönem için umutluyum. Sorunları çözmeye çalışan bir yönetim var. Taraftara çok büyük ihtiyaç olacak' dedi.

İyi takım izlettireceğiz
Kadroyu da değerlendiren genç teknik adam Sergen Yalçın şunları söyledi; 'Geçen sezon mevcut kadrodan isimler kaybettik. Ama teknik ekip olarak elimizde geleni yapacağız. Sahada her şeyini veren bir takım izlettirmek istiyoruz. Yönetim, taraftar ve futbolcu birlikteliği sağlanırsa iyi şeyler olabilir. İnşallah bizim düşündüğümüz gibi olur. Sezon içinde kazanacağız-kaybedeceğiz ama işin finali inşallah iyi olur' dedi.

Editör: TE Bilisim