Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Üyesi ikinci, üçüncü ve dördüncü kuşak genç sanayiciler ESO'da bir araya geldi. Kokteyl ile başlayan etkinlik, 250 genç sanayicinin dinlediği ve başarılı genç sanayicilerin konuşmacı olarak katıldığı sempozyum ile devam etti. Sempozyuma konuşmacı olarak; Ata Döküm Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sürel, ES Boya Şirket Müdürü Gonca Yurtcan, Karcan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerziban Nur Gezer, MobGe Kurucusu Özgür Taşkın ve KYK Yapı Kimyasalları Şirket Müdürü Arda Sürmeli katıldı.
BURASI HERKESİN
Sempozyumun açılış konuşmasını yapan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, 'Biz bize yeteriz sloganını daha da artırıp büyütmek istiyoruz. Ekonomist çağıralım konuşalım dedik ama aslında hepimiz ekonomistiz. Kendi içimizden insanlar olsun. Kendimiz konuşalım dedik ve bunu her ay belki iki ayda bir rutin hale getirip bu samimi ortamın sinerjisini yakalayalım istiyoruz. Daha önce söylemiştim ve söz vermiştim, ESO Cumhuriyet ile yönetilecek diye. Yine aynı yerdeyim. Bugün buradayız. Çünkü daha katılımcı bir Sanayi Odası Yönetimi istiyoruz. Burası bizim değil, burası herkesin. Hepimiz değer katıyoruz buraya. Ancak gelecek hepinizin. Bu geleceği lütfen gelin, el birliği ile şekillendirelim. Daha fazla bir araya gelelim. Beraber olmak için fırsatlar yaratalım. Zira hepiniz geleceği önemsiyoruz. Biz bize yeteriz burada çok ciddi başarı hikayeleri var' dedi.
TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR
Toplantıda ESO'nun yeni eğitim programları hakkında konuşan ve ESO'yu eğitim kampüsü haline getirmek istediklerini belirten Kesikbaş, Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı ABİGEM'in ESO içerisinde faaliyetlerini sürdüreceğini ifade etti. Başkan Celalettin Kesikbaş'ın yaptığı konuşmadan sonra alanında başarılı olan genç sanayiciler etkinliğe katılan diğer genç sanayicilerle tecrübelerini paylaştığı sempozyumda konuştular. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim