Odunpazarı Belediyesi, erken yılbaşı programlarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez de Emek, Karapınar, Orhan Oğuz, Türkan Saylan, Hüsamettin Cindoruk, Selami Vardar Halk Merkezleri kursiyerleri, Gelecek Atölyesi, OKEP, Kadın El Sanatları Pazarı, Kadın Girişimi Üretimi ve İşletmesi Kooperatifi üyeleri için Anemon Otel'de düzenlenen eğlencede kadınlar doyasıya eğlendi. Sevilen Sanatçı Kerem Aksen'in sahne aldığı programa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.
AZINLIKTAYIZ
Başkan Kurt beş yıl boyunca yaptığı çalışmaları bir sunum eşliğinde anlattı. 2019 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçime dair konuşan Başkan Kurt, 'Bizi yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Hem Odunpazarı'nda hem Tepebaşı'nda hem Büyükşehir'de bizim adaylarımızı destekleyin ki bu devam etsin. Burayı bozdurmayalım. İlçelerde kırsal alanlarda da eşinize dostunuza söyleyin; yanlış yapılmasın. Çünkü ilçelerden gelen meclis üyeleriyle oluşuyor büyükşehir meclisi. Büyükşehir meclisinde biz azınlıktayız' dedi.
DESTEKLEYİN
'Azınlıkta olduğumuz için bazı işlerimizi yapamadık, yaptırmadılar' diyen Başkan Kurt, 'Büyükşehir meclisinde çoğunluğu ele geçirdiğimiz zaman, sanayi çarşısını bitireceğiz, bize engel oldular. Emek de, Erenköy de, Gökmeydan da şehrin merkezi olacak. Karapınar ikinci etapta planımızı yaptık, meclisten geçirdik. Şu anda beş ve altı katı verdik. Onların en kısa zamanda müteahhitle oturup anlaşmalarını sağlamamız lazım. Bunun için TOKİ'nin devreden çıkması lazım. TOKİ orayı kilitledi. 7 yıldır yaptırmadı. Şimdi onu da yapacağız. Bize verdiğiniz desteği devam ettirmenizi bekliyoruz, istiyoruz, diliyoruz. 2019'da en iyi şartlar sizin olsun, en iyi günler hepimizin olsun' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim