London Cafe'de buluştular
23 Aralık Pazar günü 16.00'da Boluspor ile ilk yarısının son maçına çıkacak olan Eskişehirspor, dün kahvaltıda bir araya geldi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi düzenlediği kahvaltıda Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyeti ağırladı. London Cafe'de düzenlenen kahvaltıya TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, efsane futbolcu Ender Konca, Teknik Direktör Fuat Çapa, yardımcı antrenörler ve Siyah-Kırmızılı futbolcular katıldı.

Bingöl başarı diledi
Kahvaltıda konuşma yapan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, 'Bugün Eskişehirspor'u ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Çok zorlu bir süreçte sizler çok büyük işler başardınız. Hocamızın önderliğinde Eskişehirspor formasını gururla temsil ettiniz. Eskişehirli antrenörler olarak hepinizi tek tek kutluyorum. Boluspor maçı öncesi moral kazanalım istedik. Bu maçta sizlere başarılar diliyorum' ifadelerine yer verdi.

Çapa TÜFAD'a teşekkür etti
Eskişehirspor'da teknik patron Fuat Çapa yaptığı açıklamada kahvaltı düzenlediği için TÜFAD'a teşekkür etti. Çapa, 'Burada olmaktan da biz daha fazla mutluyuz. Kulübe ve futbolculara sahip çıkan birilerini görmek bizi mutlu ediyor. Böylesi birlik ve beraberlikler bu kulübü ayakta tutar. Buna ben inanıyorum. İnşallah Boluspor maçını kazanıp şehrimizi daha da mutlu etmek istiyoruz' diye konuştu.

Efsane futbolcudan öğütler
Siyah-Kırmızılı camianın efsane futbolcularından ve şu anda TÜFAD Eskişehir Şubesi'nde yönetim kurulu üyesi olan Ender Konca, genç futbolculara öğütler verdi. Konca yaptığı açıklamada, 'Sizleri yürekten kutluyorum. Sahada oldukça özverilisiniz. Bu genç yaşınıza rağmen büyük işler başardınız. Tecrübe eksikliği elbette olacak. Daha gençsiniz. Bunu oynaya oynaya atlatacaksınız. Biz sizlere güveniyoruz. Yeter ki birlikteliğiniz bozmayın' ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim