Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, hafta sonu gerçekleştirilen Tüm Emekliler Sendikası Eskişehir Şubesi'nin genel kuruluna katıldı. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi aday gösterilen Ayşe Ünlüce ile birlikte çalışmalarını sürdüren Büyükerşen, emeklilerin konuğu oldu.

İLGİYLE KARŞILANDI

Geçtiğimiz yıl Eskişehir’de kurulan sendika yöneticileri tarafından davet edilen Yılmaz Büyükerşen, üyeler tarafından ilgiyle karşılandı. Sendika şubesinin faaliyetlerinde katkı ve desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e, Sendika Genel Başkanı Zeynel Abidin Ergen tarafından plaketi takdim edildi.

Şuhut’ta ilk defa ekilen ‘lenox’ boy verdi Şuhut’ta ilk defa ekilen ‘lenox’ boy verdi

Maaşım ne kadar bilmiyorum

Belediye başkanlığı görevini bırakmasına sayılı günlerin kaldığını belirten Yılmaz Büyükerşen “Artık ben de bundan böyle emekliyim. Emekli olmak gerçekten çok güzelmiş ama maaşımın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Emekliyim ve artık fazla konuşmamam lazım. Aranızdan birisi oldum. Emeğimizin karşılığını inşallah alacağız. Bana takdim edilen bu plaketi de koleksiyonuma koyacağım. Rektörlüğüm döneminde olduğu gibi belediye başkanlığım süresince aldığım tüm plaket ve şiltlerden oluşan bir müzeyi Eskişehir’e kazandırmak istiyorum. Şehre ayrı bir kazanç sağlar diye düşünüyorum. Bir müze daha kazandırmayı hayal ettim” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Genel kurulda söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de yeni sendika yönetimine haklı mücadelelerinde başarılar diledi.

Kaynak: ALİ NAKİ ERDOĞAN