1: 'Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında takımımızın iştahlı oyunundan çok memnun kaldık. Bu oyun ve iştahın Beşiktaş karşılaşmasında da devam edeceğini biliyoruz. Bu yüzden güçlü rakibimizden çekinmiyor, puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz'

2. 'Süleyman Seba Fair Play sezonuna yakışır bir maç olacağından eminim. Futbolun acil olarak sakinleşmeye ve hoşgörüye ihtiyacı var. Eskişehirspor, bunun için üzerine düşen görevi yapacak dost kulüp Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmada bu fair play ruhunu sahaya en iyi şekilde taşınacak'

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Sonhaber'e yaptığı açıklamalarda Beşiktaş maçı ile ilgili olarak iddialı konuştu.

'İştahlı futbol devam edecek'

Takımın ve oyuncuların göstermiş olduğu performanstan menün kaldığını belirten Hoşcan 'Kupaya oldukça iyi başladık. Öncelikli olarak bu başlangıç kupada ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyor. Geçen sezon yarıda bıraktığımız işi bu sezon tamamlamak istiyoruz. Bu futbol bazı şeyleri önceden tahmin etmek zor ama biz kupaya ulaşmak olarak elimizden geleni yapacağız. Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında futbolcularımın gösterdiği iştahlı futbolun Beşiktaş karşında da devam edeceğinden şüphemiz yok. Beşiktaş güçlü bir rakip karşılaşmanın çok kolay geçmeyeceğini tahmin ediyorum. Ancak Beşiktaş karşısında da puan yada puanlar alarak döneceğimize inanıyorum' dedi.

'Hoşgörü şart'

Süleyman Seba Fair Play sezonuna yakışır bir maç olacağından emin olduğunu vurgulayan Hoşcan 'Futbolun acil şekilde sakinleşmeye ve hoşgörüye ihtiyacı var. Eskişehirspor bun için elinden geleni yapıyor ve yapacak. Beşiktaş bizim dost kulüplerimizden bir tanesi onlarla yapacağımız karşılaşmanın bu hava içerisinde oynanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Sahadaki rekabeti dosthane bir havada yapılabilir olduğunu göstermek Eskişehirspor gibi Türkiye futbolunda çığır açmış bir kulübün görevleri arasındadır. Şimdiye kadar oynadığımız tüm maçlarda bu prensibimize bağlı kaldığımızı düşünüyorum' dedi.

'Taraftar takım bütünleşmesi şart'

Yüksek hedeflere oynamak için Eskişehirspor'un iyi futbolculardan daha çok taraftara ihtiyacı var diyen Hoşcan ' Bu sezon ciddi hedefler kovalamayı arzu ediyoruz. Bu hedefler için en önemli kozumuz taraftar. Taraftarla takım bütünleşmesini ne kadar sağlayabilirsek başarıya o kadar yakın olacağız. Bu amaç doğrultusunda Eskişehirspor yönetimi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Beşiktaş karşısında da taraftarımızın desteği ile iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz' dedi.

Editör: TE Bilisim