Tepebaşı Belediyesi tarafından 2018'in Ocak ayında Ömerağa Mahallesinde, 2018'in Kasım ayında ise Aşağısöğütönü Yaşam Köyü içerisinde hizmete sunulan Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri; Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun şekilde, çocukların gelişim alanlarını destekleyici bir hizmet anlayışı ile eğitim veriyor.
3 GRUP EĞİTİM
Aşağısöğütönü Erken Çocukluk Eğitim Merkezi'nde ve Ömerağa Mahallesindeki Prof. Dr. Türkan Saylan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi'nde, 24-36, 37-48 ve 49-54 aylık çocuklara yönelik olmak üzere 3 grup halinde anaokulu hizmeti veren sınıflar yer alıyor. Merkezlerde ayrıca 2013, 2014 ve 2015 doğumlu çocukların yararlandığı Oyun ve Beceri Grubu sınıfları da yer alıyor.
HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Başkan Ahmet Ataç, 'Merkezlerimiz, Eskişehirliler tarafından kısa sürede çok sevildi; hem çocuklarımız hem de ailelerimiz oldukça mutlu. Onlar bizim geleceğimiz, gelişimlerine katkı vermek adına elimizden geleni yapacağız. Çok sevilen Erken Çocukluk Eğitim Merkezlerimizin sayısını, ilerleyen dönemde artıracağız. İlgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, her şey çocuklarımız için' dedi. HM
Editör: TE Bilisim