AK Parti Tepebaşı İlçe Başkan Hakan Çizmelioğlu, ES TV'de yayınlanan Vaziyet programında Ali Baş ve Arif Anbar'ın konuğu oldu.
EKSİĞİ SÖYLERİZ
Sert muhalefetin tarzı olmadığını belirten AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu, 'Şu an bizim Tepebaşı'nda belediye başkanımız vatandaşımızın teveccühü ile seçilmiş belediye başkanı. Tabii ki nelerin ne manada yapılacağını söyleyerek yola çıkacağız. Sadece ve sadece muhalefetlik adına muhalefet yapmak benim doğru bulduğum bir nokta değil. Her yiğidin farlı bir yoğurt yiyişi vardır. Elimizden geldiğince söyleyeceğiz burada eksiğin var burada yanlışın var bak bunu bu şekilde yapabilirsin, hatta biz de destek verebiliriz diye söyleyeceğiz. Bizim sadece Tepebaşı'ndaki vatandaşlarımızın daha iyi neler yapabiliriz derdine düşmemiz lazım. Tek derdimiz bu olmalı' diye konuştu.
KONUŞULACAK
Adaylık konusuna değinen Çizmelioğlu, 'Bakın vatandaşlarımız der ki sen iyi çalıştın, Tepebaşı çalışmalarına ciddi destek verdin. Aslında bu işi vatandaş söylerse parti söyler. Biz Tepebaşı'nı birinci nokta haline getirmeye çalışacağız. Bir Tepebaşı İlçe Başkanı Adayı olarak söylüyorum biz Tepebaşı'nı çok iyi noktaya getireceğiz. Tepebaşı'nı her zaman konuşulur hale getireceğiz. Tepebaşı'nı teşkilatlanma nezdinde de iyi bir noktaya getireceğiz. Biz onun içinde bir hedeften ziyade bir hayallerimiz var' ifadelerini kullandı.
YAPIMCILARA SESLENDİ
Baksan hakkında da görüşlerini paylaşan Çizmelioğlu şunları söyledi: 'Belediye başkanımı şöyle söylüyor orası kooperatife ait ondan dolayı biz oraya giremiyoruz. Yapımcılar olur sinema filmi yapmak için ciddi paralar harcar hatta platolar kurarlar. Ben buradan Türkiye'deki bütün yapımcılara da sesleniyorum. Zaten belediye başkanımız bu konuda da izin veriyor bu konuda sıkıntı yok. Çünkü Baksan sanayisinde 2-3 defa savaş filmi çekildi. Fazla masraf etmesine de gerek yok bir sprey alsın gelsin. Sırtına aldığı kamera malzemeleri otelden çıkar yürüme mesafesi 50 metre sadece sprey boyayla Arapça iki şey yazar. Alsana çok güzel Afganistan, Suriye, Ortadoğu. Bunun hayal uğruna söylemiyorum bunlar yapıldı. orada Afganistan Suriye savaş filmleri çekildi. Savaş filmi çekmek isteyenleri Baksan'a davet ediyoruz.'
BİZ HAZIRIZ
Baksan'daki esnafın dönüşüm istediğini söyleyen Çizmelioğlu, Belediye Meclisi'nde konuyla ilgili soru önergesi verdiklerini belirterek, 'Söyledikleri kooperatifte bazı sıkıntılarımız var. AK Parti grup başkanı olarak da meclis grup başkanı olarak da söylüyorum; biz Baksan'la alakalı ne yapılacaksa, vatandaşlarımızın hayrına ne yapılaması gerekiyorsa yapmaya hazırız, onay vermeye de hazırız. Bu duruşun çok doğru yerde olduğunu düşünmüyoruz. Bizim platolarla anılmamız lazım. Burada gülüyoruz ama ağalanacak halimiz var benim anlatmak istediğim o böyle olmamalı' diye kaydetti. HM
Editör: TE Bilisim