Coşku doruklardaydı
Nesine.com Eskişehir Basket şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda hedefini yakalayarak bütün şehre basketbolun gururunu yaşattı. Potanın Şimşekleri, Final Grubu beşinci maçında Bursaspor Durmazlar'ı 82-66'lık skorla mağlup ederek 2016-17 Basketbol sezonunda Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Şampiyonluğu elde ettiği Bursaspor Durmazlar karşılaşması sonrası takımda yaşanan coşku adeta doruklarda idi.

Doyasıya kutlama
Tam 10 aydır Süper Lig için büyük bir emek veren Nesine.com Eskişehir Basket'te geçtiğimiz akşam büyük bir sevinç yaşandı. Maçın sona ermesinin ardından oyuncular bu başarılarını önce kendi aralarında doyasıya kutladı. Potanın Devleri, daha sonra hiçbir maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarına koşarak şampiyonluğu kutladı.

Bayram yerine döndü
Basketbol Süper Lig'ine yükselmeyi başaran Nesine.com Eskişehir Basket'te Bursa maçının ardından soyunma odası adeta bayram yerine döndü. Bu sevince Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt'ta ortak oldu. Soyunma odasına gelen Başkan Kurt, oyuncuları tek tek tebrik etti.
Editör: TE Bilisim