Sezonun en zor maçı

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi'nde geride kalan 11 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Beton Adamlar, Göztepe karşılaşmasının ardından iki günlük izin yaptı. Beton Adamlar, bay geçecekleri 12. haftayı 22 Aralık'ta deplasmanda yapılacak olan Beşiktaş maçı için Sportif Direktör Osman Özoğlu gözetiminde sıkı bir antrenman temposuyla hazırlanıyor.

'Mütevazı bütçemizle iyi yerdeyiz'

Dün yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Osman Özoğlu; ilk yarının değerlendirmesini yaparak, 'Yeni takım olmamızın dezavantajlarını yaşıyoruz. Takım olma yolunda yeni yeni birliktelik sağlıyoruz diyebiliriz. Sezonda erken puan kayıpları yaşadık. Şuanda takımımızın sahada gösterdiği mücadeleden ve performanstan memnunun. Diğer takımlara göre mütevazi bütçemizle iyi bir yerde olduğumuzu söyleyebiliriz' şeklinde konuştu.

'Hedeften sapma yok'

Avrupa Eskişehir'e gelecek hedefinden bir sapma olmadığını belirten Özoğlu; 'Bu sene başında koyduğumuz 4. olarak Avrupa'ya gitme isteğimizi hala sürdürüyoruz. Bunun için devre arasını da iyi değerlendirip takımımıza maddi imkanlarımızı değerlendirerek takviyeler yapmaya çalışacağız. Yapamazsak da elimizdeki kadromuzu en iyi şekilde ikinci yarıya hazırlayıp hedefimize doğru ilerleyişimizi şaşmadan sürdüreceğiz' dedi.

'İstanbul'da sürpriz arayacağız'

İstanbul'da 22 Aralık'ta oynanacak Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özoğlu, 'Bu hafta bay olarak geçiyoruz. Önümüzdeki hafta Beşiktaş maçımız var. Hazırlıklarımızı çabukluk, kuvvet ve interval antrenmanlarla sürdürüyoruz. Sakat oyuncumuzun olmaması da bizi sevindiriyor. Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlanıp İstanbul'da iyi bir performans ortaya koyarak sürpriz arayacağız' dedi.

Editör: TE Bilisim