Yeni kurulan komisyonlardan 'Havacılık Komisyonu' ve 'Elektrikli Ulaşım Sistemleri Komisyonu' üyeleri tarafından ortak bir basın açıklaması yapıldı. Eskişehir'de askeri ve sivil havacılık sektörüne ve elektrikli/raylı ulaşım sistemleri sektörüne hizmet veren birçok meslektaşlarının bulunduğuna vurgu yapılan açıklamada şöyle denildi: 'EMO Eskişehir Şubesi olarak komisyonların da katkısıyla bu sektörlere yönelik önemli çalışmalar yapılmasının planlandığı; havacılık ve elektrikli ulaşım sistemleri konularında, üyelerle ve ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikteliğin sağlanmasının ve yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde etkinlikler düzenlenmesi hedefleniyor. Elektrikli ulaşım konusunda sadece raylı ulaşım değil karayolu araçlarını da içeren çalışmalar yapılacak.'
EMO Eskişehir Şubesi 3. dönem Havacılık Komisyonu, 'Gül Kutlu, Özgür Burnak, Özge Özdemir, Erhan Gocuklu, Güray Gürlek, Nazan Erşahin, Celal Köse' isimlerinden oluştu.
Elektrikli Ulaşım Sistemleri Komisyonu ise, şu isimlerden oluştu: 'Erhan Gocuklu, Hakan Tuna, Anıl Şayik, Uğur Kolca, Oğuz Soylu, Tamer Karakurt, Cem Aytüre, Aylin Tören, Hakan Çukul, Engin Kaya, Celal Köse, İlker Oran, Samed Şenyılmaz, Ali Tuzcuoğlu ve Ali Coşkun Atlas.'(İHA)

Editör: TE Bilisim