Emeklilerin merakla beklediği gün geldi çattı. SSK emeklilerinin ikramiyeleri hesaplarına yatırıldı. Dört gözle bu günü bekleyen emeklilerin sabahın erken saatlerinde bankaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Eskişehirli emeklilerin bir kısmı ikramiyeyi yetersiz bulduğunu söylerken, bir kısmı da bu miktarın ilaç gibi geldiğini belirtti. Öte yandan bugün de BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiyeleri hesaplarına geçecek. HM
Mustafa Yazıcı:
Parayı henüz almadım ama yarın alacağım. Kurban Bayramı sebebiyle verilen bu ikramiye bence yeterli. İki bayramdır biriktiriyorum, kurban param hazır.
Zennur Dirsağlık:
İkramiyelerden memnun değiliz. Aldığımız para karnımızı doyurmuyor. Kurbana vereceğim parayı. Bence en aşağı bin 500-2 bin arası olmalı.
Ahmet Özkan:
İkramiyeyi bankadan aldık. Bence yeterli. 10 bin lira verseler yine de yetmez o ama bizim için yeterli. Allah bereket versin. Para ile kurban alacağız.
İsmail Hakkı Özler:
Yeterli değil. Niye enflasyon farkını ona da koymuyorlar? Bin liraya kurban mı var? Mecbur takviye yapacağız. En az 2 bin lira ya da bir maaş tutarı olmalıydı.
Selahattin Koç:
Bence şartlara göre yeterli değil. Hiç olmazsa enflasyon farkını vermesi lazımdı. Emekliye yüzde 5 kendilerine yüzde 26 enflasyon farkı aldılar.
Ramazan Güngör:
Yetersiz. İkramiye 2 bin lirayı bulmalıydı. Bir kurban aldım 500 lira ekleyeceğim üzerine. Kendilerine zam koyuyorlar, bize gelince yüzde 5 koyuyorlar.
Editör: TE Bilisim