Eskişehir'in meşhur bozacısı olan Karakedi bozacısında çalışan Nihat Köroğlu, satışlardan ve yoğunluktan memnun olduklarını dile getirdi. Bozanın 1925 yılından bu yana Eskişehirlilerin vazgeçilmez damak tadı olduğunu söyleyen Köroğlu, 'Karakedi Bozacısı olarak 1925 yılından bu yana Eskişehirlilere hizmet veriyoruz. Her geçen gün Eskişehir bozasına ilgi artıyor' dedi.

GRİBE İYİ GELİYOR

Bozanın yapılışı ve faydaları hakkında bilgi veren Köroğlu, 'Bozamızı mısırdan yapıyoruz. Mayalı bir içecek, grip için çok faydalı. Doğum yapan annelere süt yapması bakımından doktorlar tavsiye ediyor. Yapılışı Mısır, Kalabak Suyu, toz şeker mayalandırılarak oluşuyor. 1 hafta içinde bu hale geliyor' dedi.(HM)

Editör: TE Bilisim